reacties klanten

afb_reactiesGraag laat ik je hier enkele reacties lezen die klanten van mij hebben gegeven naar aanleiding van een consult of een training. De reacties zijn echt en gedocumenteerd.

coaching

Sylvia:
Het traject van de Transformatie coaching heeft me heel veel opgeleverd. Op de eerste plaats persoonlijk voor mezelf in het coaching-traject met Saskia. Op de tweede plaats (na het lezen van het boek ‘Licht op schaduw’) ook nog voor mezelf, maar ook voor mijn opleiding ‘psychosociale menswetenschappen’.
De oefeningen die ik met Saskia gedaan heb, tijdens de sessies, vond ik erg waardevol. Een positieve aanvulling was voor mij, dat Saskia aantekeningen maakte tijdens de sessie. Saskia is zorgvuldig, empatisch, aardig, vriendelijk, meedenkend.

Anita:
Aangezien ik geen echte vader/dochter relatie met mijn vader heb gehad, hij was altijd weg en als hij er was, was hij er ook niet echt voor mij, heb ik moeizame relaties met mannen gehad in mijn leven. Uiteindelijk heb ik zelfs een destructieve relatie gehad. Omdat ik dit niet meer wilde, ben ik aan introspectie gaan doen en heb veel hulp gezocht om dit patroon te doorbreken. Ik heb twee behandelingen van Saskia mogen krijgen en vrij snel na de tweede behandeling heb ik een fantastische man ontmoet, waarmee ik nu een voedende relatie heb. Heel mooi en bijzonder hoe Transformatie coaching kan werken.

Petra:
Ik heb gemerkt dat een sessie bij Saskia diep werkt, heel goed, heel fijn. Hierdoor krijg je meer inzicht ook in oude patronen en overtuigingen. Wat heel goed is aan wat ik bij Saskia heb geleerd: uitgaan van je eigen lichtkracht! En wat dat eventueel tegenhoudt in jezelf.

trainingen

Mehrnaz:
Heerlijk, heerlijk, heerlijk,  heerlijk, heerlijk,  heerlijk. Het is zo fijn om in jouw omgeving te zijn. Je bent zo warm, zo liefdevol, zo echt, zo puur, zo mens, zo grappig. Jouw humor, jouw vrolijkheid, maar ook jouw pure eerlijke emoties, maakte dat ik me helemaal veilig, geaccepteerd, gekoesterd, gezien en gehoord voel. Bij jou valt al mijn behoefte om mezelf te bewijzen en te verstoppen weg. Bij jou voel ik me heel. Dank je voor je knuffel, dank voor wie je bent, dank je dat mij het gevoel gaf geaccepteerd te zijn, waardoor ik terug bij mezelf kwam.

Conny:
Het was een cadeautje om de aartsengelen initiaties van jou te mogen ontvangen. De rust, de liefde, de aandacht  en de fijne energie waarmee je de initiaties gaf….. Licht!  Heel fijn, en keek dan ook iedere keer uit naar de avonden dat we weer een initiatie hadden. Voor mezelf hebben de initiaties rust en vertrouwen, liefde en licht gebracht. 

Annelies:
Saskia is een vrouw die ratio en gevoel zo mooi combineert. Ze stuur op zachte manier een groep aan, die ook de kracht hoort van haar woorden. Mooie vrouw met veel wijsheid, warmte en mededogen. Je bent een topper. Vakkennis, gevoeligheid, sturend, krachtig. Fijn om dat te ervaren. Nogmaals complimenten.