over mij

Mag ik beginnen met je een geheim te verklappen? Ik was vroeger een prachtig voorbeeld van hoe het niet moet. Ik was erg onzeker en voelde me vaak als een rups: onzichtbaar en saai. Ik zat helemaal in mijn hoofd. Moet je je voorstellen: ik was ook nog wetenschapper. Ik heb namelijk promotie onderzoek op de universiteit gedaan. Daarna oa. in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. En ook al had ik eigenlijk alles wat mijn hartje begeerde, toch was het nog niet genoeg. Toch …

 

Ach weet je, misschien is het beter als ik je mijn verhaal persoonlijk kan vertellen. Kijk daarvoor naar de onderstaande video:

 

Jouw tijd als rups heeft lang genoeg geduurd
Je vleugels zijn klaar om te vliegen

Als jij dat wil, kun je ook de stappen zetten die ervoor zullen zorgen dat je van een rups in een vlinder verandert. Een vlinder met allemaal boeiende kleuren. Een vlinder die vrij is om te leven zoals jij dat wil, in Flow!

Ervaring en kwaliteit
Professionaliteit en kwaliteit zijn voor mij belangrijk. Daarom heb ik verschillende opleidingen gedaan, zoals eeen opleiding tot Transformatie Coach gedaan bij een opleider die gecertificeerd is door het KTNO. Dit is een registratie- en toetsingsinstituut voor paramedisch natuurgeneeskundige opleidingen.
Ook heb ik de opleiding tot Vrouwe van Avalon gedaan in Glastonbury (UK), bij Kathy Jones, de beste als het gaat om Godinnentrainingen. Kathy Jones stond in 2013 en 2014 in de top 100 van de Watkins Lijst van meest invloedrijke (in leven zijnde) spirituele leiders. De term Vrouwe is een oude term voor vrouwen die draagster zijn van de energie van de Grote Godin.

Verder ben ik lid van een beroepsvereniging voor alternatief therapeuten, genaamd CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en aangesloten bij het Klachtenportaal Zorg. Ook werk ik als professional samen met enkele gerenommeerde instituten als Thebe (gesprekken met bewoners over zingeving) en de NEM Academy (freelance docent Transformatie Coach en Therapeut).

 

Dit zijn de opleidingen die ik heb gedaan
Biologie aan de Wageningen Universiteit
Promotieonderzoek Ontwikkelingsbiologie aan Universiteit Utrecht
Procesmanagement bij Bestuursakademie Zuid Nederland

 

Reiki 1 t/m 3
Vrouwe van de Godin; Vrouwe van Avalon
Holistisch Energetische Massage
Bach Bloesemtherapie
Medische Basiskennis HBO
Stress counseling
Transformatie Coach
Aura- en Chakrahealing
Lightarian Faciliator

 

Dit zijn organisaties waarmee of waarvoor ik werk
Huis voor Zingeving
  eigenaar en organisator
Thebe
  gesprekken met bewoners over zingeving
NEM Academy
  freelance docent Transformatie Coach en Therapeut