missie en visie

 
Het heeft wel even geduurd voordat ik echt wist wat de rode draad in mijn leven was en welke missie daar bij hoorde. Maar juist daardoor is het nu heel duidelijk voor me en het is heerlijk om mijn missie te kunnen leven.

En daarom doe ik ook dit werk voor jou, om jou daarin vooruit te kunnen helpen!
 
 

De rode draad in mijn leven

De rode draad in mijn leven is de balans tussen doen en Zijn. Door bewust te kiezen voor meer Zijn is er ook meer Wel-Zijn in mijn leven gekomen.
 
Wel-Zijn is voor mij: dat het gewoon goed gaat met je. Dat je kunt leven in diepe verbinding met jouw Innerlijke Bron. Dat geeft je dan rust en vertrouwen, zodat je gewoon kunt genieten van leven leven. Dit is mij gelukt door op de Godin en de Engelen te vertrouwen en een diepe verbinding met hen aan te gaan. Dit wens ik jou ook toe!
 
 

Missie

Het is mijn missie in dit leven om andere mensen te laten zien hoe je kan leven in Wel-Zijn. De basis hervoor is diepe verbinding met de rode draad in jouw leven, met de Godin en/of de Engelen.

Het mooie hiervan is dat jij het leven kan leiden dat jij echt wil, terwijl je ook in verbinding blijft met de mensen om je heen.
 
 

Visie

Met mijn werk draag ik graag bij aan een mooiere wereld, waarin iedereen zich vrij voelt om te leven met hart en ziel. Waarin je gewoon je hart kunt volgen. Waarin mensen respect en waardering hebben voor elkaar en voor de prachtige verscheidenheid aan culturen, gewoonten, karaktereigenschappen en levenslessen.