Nieuwe naam: Huis van Transformatie

Ik zal meteen met de deur in huis vallen: In de komende maanden zullen het Huis voor Zingeving en de praktijk van Saskia Basten, Transformatie coach en trainer worden samengebracht tot een organisatie. Deze zal gaan heten: Huis van Transformatie. Het idee hiervoor bestaat al heel lang, maar gaat nu werkelijk gebeuren. Hopelijk is dit een voorbeeld van 1 + 1 = 3, want de bedoeling is dat het Huis van Transformatie een mooie nieuwe groeifase zal bieden. We hebben een boel leuke plannen, dat is al zeker!

Het idee voor deze naam komt omdat we beide organisaties willen samenvoegen, zonder de afzonderlijke kwaliteiten te verliezen. De nieuwe organisatie draagt dan ook een naam waarin de oude namen terugkomen: HUIS voor Zingeving, Saskia Basten TRANSFORMATIE coach en trainer, wordt samen: Huis van Transformatie.

De kracht van het Huis voor Zingeving is dat het een mooie ontmoetingsplek is voor sprekers, trainers en u als bezoeker. De wisselwerking die daardoor ontstaat heeft al veel mensen geïnspireerd, ontroerd en zaken in beweging gebracht.
De kracht van de praktijk voor Transformatie coaching en trainingen is de diepgang van de aangeboden coaching en trainingen, die meer biedt voor hen die meer verdieping zoeken.
In het Huis van Transformatie zijn beide gewoon aanwezig en kunnen elkaar dus (blijven) versterken.

Ook staat Saskia Basten in beide organisaties aan het roer en zag dat de activiteiten als vanzelf steeds meer naar elkaar toe groeiden. Saskia: ‘Een aantal jaren geleden deed ik de opleiding tot Transformatie coach omdat dat me een mooie manier van coachen leek. Intussen heb ik ontdekt dat transformatie niet alleen van toepassing is op mijn werk, maar ook mijzelf be├»nvloed. Verandering (transformatie) als groei is voor mij dan ook iets natuurlijks, mits met een stevige basis (huis) om de groei te kunnen dragen. Daarom de nieuwe naam: Huis van Transformatie. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. Deze is al actief en zal de komende maanden verder worden gevuld: https://huisvantransformatie.nl

Hieronder ziet u ook al ons nieuwe logo, dat ook is samengesteld uit de logo’s van beide bestaande logo’s. De vlinder komt van de praktijk voor Transformatie coaching en de letters staan in de vorm van het logo van het Huis voor Zingeving.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.