Alles groeit groter

BlauweRegen2016Ik zat vandaag in mijn achtertuin en keek naar de prachtige Blauwe regenboompjes die daar staan (zie de foto hiernaast). Ik genoot van de prachtige bloemen en de kleur deed me denken aan een afbeelding van de aartsengel Haniel die ik erg mooi vind. Haniel is verbonden met de godin van de liefde, die in deze tijd van het jaar centraal staat: Aphrodite/Venus. De belangrijkste boodschap van deze aartsengel is dan een zeer liefdevolle manier van acceptatie.  Wil je hier meer over weten? Lees dan nog even verder…

Haniel is een aartsengel en is verbonden met de Levensboom en met de planeet Venus. Daarmee is ze ook verbonden met de godin Venus, godin Aphrodite, beide godinnen van de liefde. Haniel, maakt deel uit van de engelenfamilie de Elohim en zij willen niets liever dan liefde en harmonie verspreiden in het universum.

Haniel2

Een van de belangrijkste boodschappen van aartsengel Haniel is direct verbonden met de groeiende pracht van de natuur, zoals in de afbeelding hierboven. Kijk maar eens goed naar de natuur om je heen. De Blauwe Regen wil niet anders zijn dan ze is. Ze wil geen madeliefje zijn, of een roos. Een Blauwe Regen is wat ze is.

Ook jij bent wie je bent. Je bent gewoon goed zoals jij bent. Je hoeft niemand anders te zijn, niemand anders te worden. Je mag gewoon jezelf zijn, dat is echt genoeg. En als je dat kan accepteren, gebeurt er iets moois! Want in de natuur is alles wat het is en toch groeit alles groter! En ook dat geldt voor jou.

Terwijl jij leeft, in acceptatie en vrede met jezelf, zul je toch groeien:Want jouw Ziel groeit ook altijd groter! Net als de natuur om je heen. Is dat niet een fijne gedachte?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.