Rode Draad ∞ basis


Weet jij al wat de rode draad is in jouw leven? Herken je een aantal thema’s waar je steeds tegenaan loopt en wat je maar niet kan veranderen? Frustratie, stress en vooral: hoe verander ik dat?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat de rode draad in je leven herkennen en omarmen je leven een stuk makkelijker maakt. Hoezo dan? zul je je misschien afvragen. Ik vind die rode draad helemaal niet fijn. Ik wil er vanaf!

Zal ik je eens wat vertellen, de meeste mensen vinden hun rode draad helemaal niet fijn!! En als je probeert deze los te laten, ontdek je vaak dat dat niet zomaar lukt. Dan kom je misschien zelfs in een negatieve spiraal. Hoe komt dat toch? Waarom hou je jezelf tegen hierin? Ik kan je dit laten zien èn laten zien hoe je dit proces in een aantal stappen kunt transformeren. Zo kunnen we in een aantal coaching sessies een hoop veranderen! Dan is die rode draad geen last meer, maar een inspiratiebron!!

In het begin van het proces begeleid ik je op je pad, maar je ontdekt al snel hoe je zelf bij je innerlijke wijsheid kunt komen. Dit is zo belangrijk, omdat hierdoor je intuïtie en zelfvertrouwen erg zullen groeien. En vanuit dat zelfvertrouwen heb je mij na een poos niet meer nodig. Dus: van samen doen, naar zelf doen!

praktische info
We kunnen samen werken aan je rode draad in een serie van coachingsgesprekken. Zo’n gesprek duurt ongeveer een uur en kost 75,00 euro per keer. Dit tarief is incl. 21% BTW voor particulieren en excl. 21% BTW voor zakelijke klanten/opdrachtgevers. Ik ben een gecertificeerde transformatie coach met jarenlange ervaring. Wil je een idee krijgen hoe ik werk, maak dan gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Dit leer je in zo’n coachingstraject:

– Wat de rode draad is in jouw leven
– Waarom het goed is om deze te leren (her)kennen
– Hoe je uit deze negatieve spiraal kan komen.
– Hoe je uit je rode draad je levensmissie kan herkennen
– Hoe je je rode draad op een positieve manier kan gebruiken!