ontdek de Godin


Wordt jij ook aangetrokken tot de Godin? Heb je al eens priesteressenboeken gelezen, zoals de Nevelen van Avalon? Ergens diep van binnen voel je misschien een verlangen naar die oude tijden, waarin mensen leefden in het ritme van de natuur. Waarin de Grote Moeder nog belangrijk was en vereerd werd. Maar vergis je niet: de Godin is nog steeds springlevend. Ze is ook nu nog, juist in deze tijd voor veel mensen een grote inspiratiebron, een gids of Leidsvrouwe. En dat is niet zo gek, want Zij kent je als geen ander en ze houdt onvoorwaardelijk van je.

Leg je vertrouwen maar in haar handen


Je kunt bij mij godinnenworkshops doen en een godinnentraining. Deze zijn grotendeels gebaseerd op een driejarige opleiding die ik jaren geleden in Glastonbury (Engeland) heb gedaan: Vrouwe van Avalon. De term Vrouwe is een oude term voor vrouwen die draagster zijn van de energie van de Grote Godin.

Het centrale thema hierbij is de Godin in jou. Ik ervaar het zo dat de Godin al het leven heeft gecreëerd, door een goddelijke levensvonk te plaatsen in ieder levend wezen, dus ook in jou. Ook al is iedereen verschillend, die vonk van de Godin hebben we allemaal in ons. Omdat iedereen verschillend is, werk ik ook met verschillende godinnen. Deze godinnen hebben verschillende kwaliteiten en eigenschappen net als jij. Zo kunnen de Godinnen je inspireren om deze kwaliteiten in jou tot bloei te laten komen.

Open je Hart voor de Godin: Zij geeft je wat je nodig hebt


Wil jij de Godin ontdekken?
Kom dan naar een speciale Kennismakingsworkshop, genaamd Ontdek de Godin.

Dit leer in je deze workshop:

– Welke Godinnen er in jou schuilen
– Meer inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen
– Hoe je kunt leven in het ritme van de natuur


Praktische info:
Zaterdag 22 september 2018
Tijd: 9.30 tot ca. 12.00 uur
Locatie: Tilburg
Kosten: €25
Inschrijven kan via het onderstaande formulier

Het vervolg op deze Kennismakingsworkshop is de training de Godin in jou, waarbij we met verschillende godinnen leren werken.


Inschrijven: Ontdek de Godin