de Godin in jou


Door jezelf met de Godin te verbinden, krijg je een sterk innerlijk licht, een innerlijke kracht. De Godin is de Gids die je altijd de goede weg wijst. Ze is jouw Stralende ster. Ze laat je nooit in de steek!

Leg je vertrouwen maar in haar handen


De training de Godin in jou heeft als doel om jou te laten ontdekken hoe je de Godin in jou kan leren zien. De Godin heeft zoveel kwaliteiten die jou kunnen helpen. Ze kan voor jou een stralend licht worden, je inspirator en Leidsvrouwe. De Godin is zo groot als het Universum zelf, maar is ook aanwezig in alles wat leeft. In de bomen, in de bloemen en dieren. En dus ook in jou!
Er zijn verschillende manieren om de Godin te ervaren. Ik werk met een aantal Godinnen, die vrij toegankelijk zijn. Deze godinnen hebben verschillende kwaliteiten en eigenschappen. En Zij kunnen jou inspireren om deze kwaliteiten in jou tot bloei te laten komen.

Deze training is grotendeels gebaseerd op de traditie van Avalon, waarin ik ben opgeleid. Avalon is een mythisch eiland in Engeland, waar vrouwen vroeger werden opgeleid tot Vrouwe van Wijsheid, Zieneres, Priesteres, Kruidenvrouw, Vroedvrouw. Avalon lag verborgen in de mist, maar ik heb Avalon naar Noord-Brabant gehaald en bied deze unieke en transformerende training nu hier aan. Ook is deze gebaseerd op Nederlands Sjamanisme en het boek Godinnen in elke vrouw van Jean Shinoda Bolen.

Wat gaan we doen in deze Godinnentraining?

We volgen met deze godinnentraining het zogenoemde ‘Godinnenwiel’. Dit betekent dat we elke 6-8 weken bij elkaar komen om stil te staan bij de godin van dat seizoen. Zo is er een bijeenkomst in het midden van de herfst, aan het begin van de winter, in het midden van de winter enzovoort. We leren deze godinnen kennen en ontdekken op welke manier we haar kwaliteiten in onsZelf en in ons leven kunnen laten groeien. De training is een heerlijke mix van Godin en Sjamanisme, oefeningen, creativiteit, ceremonies, intieme cirkels en prachtige krachtplaatsen in de natuur.

Dit leer in je deze Godinnentraining:

– Je verbinden met de Godinnen die in jou schuilen
– Meer inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen
– Hoe je kunt leven in het ritme van de natuur
– Hoe je je innerlijk vuur levend houdt
– Hoe je kan vertrouwen op de Godin

Wil jij de Godin in jou (beter) leren kennen?

Praktische informatie
Binnenkort start er weer een nieuwe jaartraining De Godin in jou. Deze training wordt steeds gegeven op een zaterdag en duurt van 9.30 tot ca. 15.30 uur. De acht bijeenkomsten zijn in Moergestel (vlakbij Tilburg). De kosten zijn €895 voor het hele jaar (incl. BTW). Dit zijn de data voor het komende jaar:

2018
27 oktober: Vrouw Holle
15 december: Gaia

2019
26 januari: Brighid
16 maart: Ostara
11 mei: Venus
15 juni: Sunna
17 augustus: Maria
21 september: Nehalennia


Deze Godinnentraining wordt gegeven in twee jaren. Dit eerste jaar is een basisjaar en wordt afgesloten met een speciale ceremonie, waarin je tot Dochter van de Godin kan worden benoemd. Na het succesvol afsluiten van het basisjaar is er toegang tot het verdiepingsjaar.

Wil je meer informatie of inschrijven voor deze Godinnentraining, vul dan het onderstaande formulier in.

Speciale aanbieding: Meld je aan voor 8 augustus (8/8, mooie datum!) en je betaalt geen €895 maar €800. Dat is een korting van ruim 10%!

Inschrijven: de Godin in jou


De afbeelding rechtsboven is gemaakt door, mijn getalenteerde studiegenootje en vriendin uit Glastonbury/Avalon, Caroline Lir en stelt de Vrouwe van Avalon voor.