Aartsengelen ∞ Verbinding


afb_engelBij de aartsengelen wordt gewerkt met een aantal aartsengelen, zoals Michael en Gabriel.

De cursus wordt gegeven in een set van vijf bijeenkomsten met steeds twee weken er tussen. Elke bijeenkomst bestaat uit een speciale engelenoefening en het maken van de energetische verbinding zelf. Tijdens de bijeenkomst stem ik me ook af op de engelen en geef je een persoonlijke boodschap, speciaal voor jou. Op deze manier kom jij steeds dichter bij de engelen en kun je je met hen verbinden.

Let op: De eerste Aartsengelen ∞ Verbinding heb je nodig om de overige vier te kunnen ontvangen. Het is dus nodig dat je in ieder geval bij de eerste keer aanwezig bent.

Dit krijg je tijdens deze Aartsengelen ∞ Verbinding:

– Vijf keer een andere prachtige oefening
– Vijf keer een inspirerende persoonlijke boodschap van de Engelen
– Vijf keer een persoonlijke, energetische verbinding met een (Aarts)Engel

Praktische info
Je kunt de Aartsengelen ∞ Verbinding op verschillende manieren bij me doen. Je kunt het in een groep doen, met zijn tweeën of alleen.

Binnenkort zijn er de volgende nieuwe groepen:
Donderdagavond: 26 oktober, 9 en 23 november, 7 en 21 december 2017 (VOL)
Dinsdagavond: 16 en 30 jan, 20 feb, 6 en 28 maart 2018
Tijd: 20.00 tot ca. 22.00 uur
Locatie: Spiritueel Centrum Jasmijn, Gondelstraat 2 in Tilburg
Kosten: €30 per bijeenkomst (dat is dus €150 in totaal)
Opgeven kan bij Spiritueel Centrum Jasmijn (klik op link)


Wil je liever met zijn tweeën of alleen komen, dan kan dat ook. Dan ben je meer flexibel in de dag en tijd (spreken we samen af). De kosten hier voor zijn dan €175 per persoon als je samen komt, of €195 als je alleen komt.

Mocht je interesse hebben om apart of samen de Aartsengelen ∞ Verbinding cursus te doen, vul dan even het onderstaande formulier in, dan neem ik contact met je op.

Het vervolg op deze Aartsengelen ∞ Verbindingen, is een reeks van Serafijnen ∞ Verbindingen. Dan maak je een diepe verbinding met de Serafijnen, een groep Engelen die zeeeer dicht bij de Oerbon staat.


Inschrijven: Aartsengelen ∞ Verbinding